Tjänster

VB Mark AB´s tjänster

VB Mark AB arbetar alltid med miljöanpassade lösningar för markberedning, vatten- och avloppsarbeten.
VB Mark är din specialist på husdräneringar. Vi är din partner för professionellt utförda markarbeten
Vi är FST certifierade i fuktspärrteknik – Säker grund.

Dränering Dalarna

Dränering

VB Mark AB –  Hjälper dig med dränering och isolering av husgrund. En väl utförd dränering är det bästa skyddet mot fuktskador i grunden. Med vår erfarenhet inom dränering i Dalarna är vi säkra på att vi kan hjälpa dig.

VB Mark AB är en Säker Grund Certifierad Entreprenör vilket innebär att vi har spetskompetens för dränering av källargrund med fuktspärrssystemet Optidrain®. Vi utför arbetet miljöanpassat.

Läs mer om dränering!

Vatten och avlopp

VB Mark AB hjälper dig med vatten och avlopp. När du köper eller ska bygga om på en tomt utan el, vatten och avlopp ska dessa planeras och anläggas.

I ett detaljplanerat område kopplas vatten och avlopp ihop med det kommunala nätet, men om du köper en tomt på landsbygden kan du behöva ordna ett eget system. Det är alltid kommunen som godkänner vatten- och avloppslösningen. 

VB Mark hjälper dig med vatten- och avlopp enligt miljöanpassade regler.

dränering i hela Dalarna

Grundläggning och betong

VB Mark AB hjälper dig med grundläggning betongplatta Det är viktigt att huset får en rätt konstruerad grund. 

Det är viktigt att få information om marken som huset ska byggas på. Ofta har kommunen underlag som gjorts för området som man kan utgå ifrån. En av grundens viktiga uppgifter är att skydda huset mot fukt.

En platta på mark är ett beprövat och säkert sätt att anlägga en grund som ger en fuktsäker grundlösning. En grund ska ha ett dränerande skikt och ett kapillärbrytande skikt. VB Mark hjälper dig planering, grundläggning och gjutning.

Finplaneringsarbete

VB Mark AB hjälper till med noggrann planering av markberedning, grundläggning, vatten och avlopp, samt park-, gräs- och plattytor till fastigheter och kommunala ytor.

VB Mark
Rulla till toppen
Scroll to Top